Skip til hoved indholdet
    Hjem Alt det andet

Alt det andet

Studerende i Impulsen

Vi er en fritids- og ungdomsklub med en høj faglighed og en humoristisk tilgang vi vores arbejde. Vi er 14 i personalegruppen, en souchef og en daglig leder.

Vi har omkring 300 indmeldte børn, der kommer fra tre forskellige skoler i lokalområdet. Vi har også en juniorklub der rummer børn fra 6. klasse og opefter, samt en gruppeordning (specialklasser).

Klubbens åbningstid er mandag til fredag fra 13-22, bortset fra fredag, der lukker vi kl. 17. Der kan være ændret tider i ferier og helligdage.

Vi forventer, at du som studerende kommer på et forbesøg, og hilser på din praktikvejleder samt resten af personalegruppen. Din praktikvejleder og dig, vil herefter tale om gensidige forventninger og du vil få mulighed for at få svar på spørgsmål. Du skal være klar på, at have en aftenvagt om ugen til kl. 22.

Når du starter i praktik, vil du modtage praktikvejledning 1 time om ugen. Den time tilrettelægges i samråd med din praktikvejleder. Du kan derudover altid henvende dig til dine kollegaer, og spørge om råd og vejledning.

Vi, som praktiksted, tilbyder et spændende og udfordrende pædagogisk miljø, hvor du får mulighed for at sætte præg på egen læring. Du får mulighed, for at deltage i forskellige aktiviteter og pædagogiske opgaver, både indenfor almen området, men også indenfor børn med særlige behov.

 

Personale

Rikke Estrup Overgaard - Konstitueret leder  rikkees@htk.dk

Amalie amaliele@htk.dk

Andreas    andreaslag@htk.dk

Anne annenoe@htk.dk

Bettina  bettinaza@htk.dk

Camilla camillahen@htk.dk

Casper   casperni@htk.dk

Christopher   christophergr@htk.dk

Claus   clausri@htk.dk

Dennis dennissa@htk.dk

Karsten    karstenloe@htk.dk

Katrine katrinest@htk.dk

Fritids- og ungdomsklubben Impulsen

Poppel Alle 10

2630 Taastrup

Tlf.: 43 35 35 40

Email: impulsen@htk.dk

Fritidsklub :

man - tor kl. 13:45 - 18

fre kl. 13:45 - 17

Junior/ungdomsklub:

man - tor kl. 13:45 - 22

fre kl. 13:45 - 17

(Privatskoler har åbningstid fra kl. 13:00)