Skip til hoved indholdet
    Hjem Fritidsklub

Fritidsklub

4.-6. klasse

Fritidsklubben er for de elever der går i 4. og 5. klasse. Fritidsklubbens hjerte består af vores fællesrum hvor alle i løbet af dagen kommer forbi, krydser sig ind og hvor der altid er mulighed for hygge, lektiecafe og snak.

Klubben tilbyder følgende værksteder:

E-sport og gaming, krea-værksted, rollespil, musik, digitale medier.

Klubben har sin egen medlemsdrevet cafe, hvor der hver dag kan købes drikkevarer og snacks der lever op til den kommunale sukkerpolitik. Priserne ligger imellem 2-7 kr. Jævnligt kan der købes en lækker ret, lavet af klubbens madklub. Det kan være alt fra smoothies til pastasalater. 

Klubben udarbejder hver måned en månedsplan med aktiviteter der sendes til alle gennem vores nyhedsbrev. Hver uge laves der ud fra månedsplanerne en ugeoversigt der hænger synligt i klubben, så medlemmerne kan orientere sig om hvad der tilbydes af aktiviteter. 

Vores pædagogiske aktiviteter er med afsæt i vores pædagogiske vision, omhandlende selvbestemmelse og medlemsinddragelse. 

 Ud over ovenstående er Klub Impulsen en klub med mange traditioner… Vilde Vulkaner, årlige koloni samt de mere højtidsprægede traditioner såsom fastelavn, halloween og jul.

Fritids- og ungdomsklubben Impulsen

Poppel Alle 10

2630 Taastrup

Tlf.: 43 35 35 40

Email: impulsen@htk.dk

Fritidsklub :

man - tor kl. 13:45 - 18

fre kl. 13:45 - 17

Junior/ungdomsklub:

man - tor kl. 13:45 - 22

fre kl. 13:45 - 17

(Privatskoler har åbningstid fra kl. 13:00)