Skip til hoved indholdet
    Hjem Nye forældre

Nye forældre

Alle 3. klasses-forældre får i løbet af foråret tilbud om klub fra Høje Taastrup Kommune, med dertilhørende mulighed for tilmelding.

Fra Borgerskolen og Taastrup realskole kan medlemmer starte fra 1. april

Fra Vestegnens privatskole kan medlemmer starte fra 1. juli

Vi holder hvert år åbent hus for alle kommende medlemmer og deres familier – i 2024 er det den 21. & 22. marts. Disse dage kan I komme forbi fra kl. 15:00 – 17:00 og se klubben, møde personalet og få en rundvisning.

Hvis I har spørgsmål, er i meget velkomne til at ringe til klubben og få en snak.

Herunder kan i læse lidt mere om hverdagen i Impulsen.

Impulsens vision

Impulsens vision er at skabe et klubtilbud hvor interesser og aktiviteter danner grobunden for relationer og venskaber på kryds og tværs. Hver dag når jeres barn kommer i klub, skal de tjekke sig elektronisk ind på vores skærme i fællesrummet.

 
Til forskel fra sfo-tiden kan medlemmer i klubben komme og gå som de vil. Har i brug for faste regler er det noget i skal aftale med jeres barn. På Tabulex (se mere nedenunder) kan i se om jeres barn er tjekket ind og ud.

I fællesrummet kan medlemmerne bruge tavlen til at orientere sig i hvem der er hvor og hvad der er mulighed for at lave. Personalet sætter hver dag sit billede ud fra det område de er i og på månedsplanen kan man se dagens aktiviteter/ temaer. Der er selvfølgelig også mulighed for at lave andet, men det er ment som en hjælp til at få øje på mulighederne og måske blive inspireret til at nysgerrig på andre områder end dem man plejer.

Herefter opretter man en bruger med en mailadresse og et brugernavn (som skal være med barnets navn og klasse)  Herefter skulle du gerne blive ført til klubbens server. Skulle det mod forventning ikke virke, er man meget velkommen til at skrive til Karsten på karstenloe@htk.dk

Impulsens medlemmer har mulighed for at få et HTK-Pay kort, så de kan betale ture / i caféen / materialer. Vi modtager ikke MobilePay eller anden form for betaling. Kortet kan udleveres i klubbens café, og så skal I forældre ind og aktivere det samt fylde kontoen op – det gøres på www.htkpay.dk

Kortet er personligt og vi opfordrer til medlemmerne ikke betaler for hinanden. Udlevering af 1. kort er gratis, ved bortkomst koster et nyt kort 10,-

Vi sender nyhedsbrev hver anden fredag – nogle gange sendes der flere, hvis der er vigtig information der ikke kan vente. I kan selv tilmelde jer via vores hjemmeside, eller I kan sende en mail på rikkees@htk.dk, så kan vi tilmelde jer.

Har jeres barn særlige behov i form af livsnødvendig medicin afgørende familiær information er det meget vigtigt i henvender jer enten telefonisk eller via mail.

Tabulex er et web-baseret system der kan rigtig meget. Det Impulsen bruger systemet til er:

  • Elektronisk ind og ud-tjek & elektroniske stamkort, samt opslagstavlen i forhold til nyheder og arrangementer, som supplement til e-mail nyhedsbrevene og vores sociale medier.

Der er også funktioner i systemet (som vi ikke kan fjerne), som vi ikke kommer til at benytte:

  • Gå-hjem-tider, selvbestemmer og legeaftaler, feriemeldinger og sygemeldinger.

Nogle informationer bliver overført automatisk til Tabulex angående jeres børn. Det er f.eks. deres skoletilhørsforhold, men vi har brug for at I som forældre udfylder resten af stamkortet samt tager stilling til tilladelser – vi tager ikke på ture med medlemmer der ikke har de relevante tilladelser.

Vi håber meget at alle vil bruge 5 minutter på at udfylde elektronisk – det giver os og jeres børn de bedste betingelser. Når jeres barn er startet i klubben, kan i logge på www.klubweb.dk

Husk at I kan finde os på SoMe – Der bliver både opdateret med generelle informationer, kommende aktiviteter og et indblik i hvad der foregår i klubben.

Facebooksiden hedder: Klub Impulsen Facebook

Instagramsiden hedder: klubimpulsen instagram

I kan ringe på 43 35 35 40, hvis I gerne vil i kontakt med klubben.

I kan også skrive til Rikke på: rikkees@htk.dk

Fritids- og ungdomsklubben Impulsen

Poppel Alle 10

2630 Taastrup

Tlf.: 43 35 35 40

Email: impulsen@htk.dk

Fritidsklub :

man - tor kl. 13:45 - 18

fre kl. 13:45 - 17

Junior/ungdomsklub:

man - tor kl. 13:45 - 22

fre kl. 13:45 - 17

(Privatskoler har åbningstid fra kl. 13:00)